Massage is een FUN LIFESTYLE, een manier om te durven stilstaan bij je eigen lichaam. Een noodzakelijke stop zoals een auto in neutraal pas kan schakelen naar de volgende versnelling. Je lichaam is geen automatische piloot en de huid is het belangrijkste omhulsel om je te beschermen van buitenaf. Het grootste zintuig om prikkels op te vangen. Massage is een KUNST waar kinderen met plezier naar uitkijken, net zoals volwassen deze aanrakingstechnieken graag aanleren om dichter te connecteren. FUN2touch geeft aandacht aan kinderen met FUNkykids aan koppels die graag dichter connecteren met FUNny moves aan levensgenieters met FUNtastic

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 7. *
  Invalid Input
Ik werd begeleid op een manier die precies aansluit bij mijn huidige gezondheid, en bewegingsmogelijkheden., waarbij het echt luisteren naar je lichaam centraal staat.    
Martine
De massage draagt bij aan een verbetering van de algemene gezondheid en vitaliteit, zodat je lekkerder in je vel komt te zitten. Op weg naar huis voelde ik mij energieker, lichter en vooral ontspannen .
Martine
Enorme vriendelijke ontvangst, een super weldoende en ontspannende massage, met een eerlijke prijs voor wat je krijgt. Ik kijk er telkens naar uit.
Karine