Bij de eerste kennismaking start ik altijd met een uitgebreid intake-gesprek, gekoppeld aan een specifieke massage. Vanaf de tweede afspraak daaropvolgend zal het intake gesprek grotendeels vervangen worden door een infraroodsessie.

Infraroodlicht heeft een heel groot ontgifting- en immuun stimulatievermogen doordat de verhoogde doorbloeding de aanmaak van bouwstoffen stimuleert en afvalstoffen anderzijds versnelt afvoert.  

 
Bovendien is de pijnverzachting is hier bijzonder effectief. De weldadige warmte van mijn Xiomara infraroodstraler en de speciale roodfilter hebben tevens een sterk helende werking voor reuma, spierpijn, jicht, infecties, schaafwonden, kneuzingen en bloeduitstortingen met daarbij creëert het een rustgevend effect
 
Een infraroodsessie is de perfecte start voor de specifieke massage die daarna volgt. Uw lichaam is geheel ontspannen en de warmte op uw huid krijgt verdere diepgang door de massage.
 
Behandeling van kanker door operatie, bestraling of chemotherapie blijft het fundament van een succesvolle kankerbehandeling.
Infrarood en massage zijn één van de aanvullende maatregelen die worden genomen om de kankerpatiënt te verzorgen.
 
 

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 7. *
  Invalid Input

Massages

Mail deze pagina

De massage draagt bij aan een verbetering van de algemene gezondheid en vitaliteit, zodat je lekkerder in je vel komt te zitten. Op weg naar huis voelde ik mij energieker, lichter en vooral ontspannen .
Martine
De herbalanceringsmassage is een uitgebreide zachte massage die je helemaal ontspant. Brigitte haar handen verwennen je van hoofd tot teen waardoor je je volledig herbronnen voelt. Een aanrader.   
Eva Boel, coördinator VZW massageweb
Je bent een fantastische doorgever voor Reiki.  Je voelt van bij de eerste handoplegging, de energie je hoofd binnenstromen. Je hele wezen, ja iedere cel in je lijf trilt. Kreeg zeer sterke trillingen aan de oogleden en hoofdhuid en ervaarde paars-witte lichtflitsen en een zeer sterke...
Filip L