Goed Gevoel Ladies Fair

donderdag 12 januari 2017 Geschreven door 
Goed Gevoel Ladies Fair

Houd het ontspannen en gezond

Vergeet niet om af en toe te ontspannen en tijd te nemen voor jezelf.
Een ideale manier om aan de dagdagelijkse stress te ontsnappen door een relaxerende massage van Brigitte van Oncomasage. Tederheid en aanraking geven de mens rust en tegelijk energie.

Hoe oncologische patiënten omgaan met emotionele schok, bezorgdheid en onzekerheid is cruciaal voor hun welbevinden. Brigitte biedt een luisterend oor en gaat begripvol om met emoties die zich tijdens het ziekteproces voordoen. Haar massages vormen een drager en steunpilaar aan de persoon wiens lichaam belast wordt door chemotherapie.

Lees verder op de nieuwsbrief van Goed Gevoel Ladies Fair

 

 

De herbalanceringsmassage is een uitgebreide zachte massage die je helemaal ontspant. Brigitte haar handen verwennen je van hoofd tot teen waardoor je je volledig herbronnen voelt. Een aanrader.   
Eva Boel, coördinator VZW massageweb
De massage draagt bij aan een verbetering van de algemene gezondheid en vitaliteit, zodat je lekkerder in je vel komt te zitten. Op weg naar huis voelde ik mij energieker, lichter en vooral ontspannen .
Martine
Enorme vriendelijke ontvangst, een super weldoende en ontspannende massage, met een eerlijke prijs voor wat je krijgt. Ik kijk er telkens naar uit.
Karine