Extra verwennerij voor iedereen

woensdag 08 februari 2017 Geschreven door 
Extra verwennerij voor iedereen

Massage is meer dan aanraking en dynamische bewegingen. Het betekent terugkeren naar je comfortzone waar je op adem komt. Je hartslag zakt en je gedachten zijn enkel gericht op genieten. Het is tijd om energie bij te tanken. Comfortmassage geeft ondersteuning en focus die jij nu nodig hebt. Zoals gezonde voeding is massage de energie die je ziel bereikt. Het is een pure heropfrissing voor je lichaam. De techniek van het aanraken in combinatie met Reiki beweegt je hart en ziel waardoor angsten, negatieve gedachten omgezet worden naar kracht, licht en positieve energie. Dankbaarheid, focus en mededogen staan centraal en richt ik me op het geven van positieve energie. Alles komt vanuit mijn hart. Geloof in je gevoel, het is de spiegel van je hart en je lichaam. Oncomassage heeft cadeaubonnen die je met Valentijn kan schenken aan je dierbaren, vrienden of jezelf. Met massage volg ik mijn hart en passie.

Enorme vriendelijke ontvangst, een super weldoende en ontspannende massage, met een eerlijke prijs voor wat je krijgt. Ik kijk er telkens naar uit.
Karine
Ik werd begeleid op een manier die precies aansluit bij mijn huidige gezondheid, en bewegingsmogelijkheden., waarbij het echt luisteren naar je lichaam centraal staat.    
Martine
Je bent een fantastische doorgever voor Reiki.  Je voelt van bij de eerste handoplegging, de energie je hoofd binnenstromen. Je hele wezen, ja iedere cel in je lijf trilt. Kreeg zeer sterke trillingen aan de oogleden en hoofdhuid en ervaarde paars-witte lichtflitsen en een zeer sterke...
Filip L