Sinds 2001 ontmoet ik als technoloog in de medische beeldvorming oncologische patiënten op de dienst NMR. Ieder met zijn eigen verhaal en levensloop. De ziekte kanker zie ik dagelijks in al zijn fases, vormen en specifieke beeldvorming.

Mijn motivatie en focus voor massage komen vanuit mijn hart. De mythe dat patiëntenmet kanker geen massages mogen ontvangen, kwelde me. Ondertussen hebben talrijke klinische onderzoeken aangetoond dat massagetherapie pijn en angst verzacht. Daarnaast zijn er nog andere positieve effecten zoals verbetering van de slaapkwaliteit en vermindering van de misselijkheid waardoor de eetlust toeneemt. Er worden geen negatieve effecten gerapporteerd op voorwaarde dat de massage therapeut gecertificeerd is in het geven van oncologische massages.

Ik sluit me helemaal aan bij deze nieuwe inzichten en zo sta ik als één van de eersten in België klaar om oncologische patiënten te masseren. Mijn massages zijn afgestemd op het ziektebeeld en de specifieke noden van de patiënt. Ze geven een meerwaarde aan het psychologisch en lichamelijk welbevinden

Tederheid en aanraking geven de mens rust en tegelijk energie. Ik geloof als meester masseur in de kracht van aanraking en empathie. Dit is de bron van hoop en herstel.

Hoe oncologische patiënten omgaan met emotionele schok, bezorgdheid en onzekerheid is cruciaal voor hun welbevinden. Voor mij is luisteren en begripvol omgaan met emoties evident in iedere fase van het ziekteproces. Daar maak ik ten alle tijde ruimte voor. Onze gesprekken helpen u om te verwerken en ik sta voor u klaar. 

 

Bekijk onze agenda en boek online uw massage!

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 7. *
  Invalid Input

Mail deze pagina

Enorme vriendelijke ontvangst, een super weldoende en ontspannende massage, met een eerlijke prijs voor wat je krijgt. Ik kijk er telkens naar uit.
Karine
De massage draagt bij aan een verbetering van de algemene gezondheid en vitaliteit, zodat je lekkerder in je vel komt te zitten. Op weg naar huis voelde ik mij energieker, lichter en vooral ontspannen .
Martine
Ik werd begeleid op een manier die precies aansluit bij mijn huidige gezondheid, en bewegingsmogelijkheden., waarbij het echt luisteren naar je lichaam centraal staat.    
Martine